Aktuellt

55188_t.jpg

Sara Flöijer från Malax valdes till Årets medlem

Styrelsen för Finlands svenska 4H har utsett 18-åriga Sara Flöijer från Malax-Petalax-Bergö 4H-förening till Årets medlem 2016.Läs mera »

Föreningarna

53835_t.jpg

En resa för livet

Den absolut och utan tvekan bästa veckan i hela mitt liv - en resa för livet. Så beskriver 16-åriga Lovisabon Malena Eklöf den Nordiska ungdomsveckan som ordnades i augusti på Ästad 4H-gård i Varberg på Västkusten i Sverige.Läs mera »

Artiklar

53823_t.jpg

Skapa nytt av gammalt - gör ett diorama

Om man har en hög med skräp så finns det tre alternativ: man kan gömma och glömma det i en låda igen, man kan kasta bort det eller så kan man skapa något helt nytt av det.Läs mera »
19.2
00:00
Lör
29.7
00:00

Nordiskt 4H-läger

Östfold, Norge

FÖR BARN

4H erbjuder Rolig och Meningsfull Fritidsverksamhet för barn. Vår VErksamhet består Av klubbar och KURser, sommarläger, lekfulla tävlingar och LÄROrika egenaktiviteter.

FÖR ungdomar

I 4H får ungdomar öva FöRETAGSAMHET och färdigheter som behövs i ARbetslivet.  På Nordiska och europeiska LÄGER och evenemang skapas nätverk för framtiden.

Kampanjer & Projekt

Bekanta dig med våra aktuella projekt såsom Matskolan - Ruokakoulu och vår gemensamma vardag - Yhteinen arkemme. koCKA PÅ -KAMPANJEN hAR Startat.